مدیركل دفتر موسیقی با كاراموند مطرح كرد؛

نتایج آخرین رایزنی ها درباره كنسرت ها

نتایج آخرین رایزنی ها درباره كنسرت ها به گزارش کاراموند مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن اشاره به رایزنی های صورت گرفته در زمینه برگزاری کنسرتهای موسیقی طی روزهای کرونایی توضیحاتی را در این حوزه عرضه داد.



محمد اله یاری مدیر کل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره سرانجام برگزاری یا عدم برگزاری کنسرتهای موسیقی در ایام کرونایی توضیح داد: همان گونه که می دانید تداوم شرایط کرونایی در ۱۷ ماه گذشته به تعلیق خیلی از فعالیت ها و مشاغل منجر گردید که مشاغل حوزه فرهنگ و هنر هم از این مورد مستثنی نبودند. البته در فواصلی که از پیک قرمز کرونایی فاصله گرفتیم، تلاش هایی برای از سرگیری فعالیتهای گروهی صورت گرفت. حتی در این حوزه جلسات گوناگونی با سالن های برگزاری، تهیه کنندگان، تشکل های صنفی موسیقی برگزار شد و دستورالعمل های جامع بهداشتی تهیه شد اما تا شرایط به سمت رنگ نارنجی و زرد رفت مسئله بازگشایی ها تئاتر یا سینما و موسیقی عنوان شد و تا یکی از آنها شروع به کار کرد، مجدد شرایط بهداشتی به رنگی سخت تر تغییر پیدا کرد و باز آن فعالیت به تعلیق رفت. گرچه در این ایام هم که برخی سالن ها مشغول فعالیت هستند هنوز با اعتماد مردم از تأمین سلامتی شان به صورت کامل حاصل نشده و سالن ها از اقبال کافی برای حضور مردم برخوردار نشده اند.
وی ضمن اشاره به شرایط حاکم بر اجراهای زنده موسیقی بیان نمود: در حوزه موسیقی چه به صورت مکاتبات رسمی از جانب وزارت خانه چه در چارچوب حضور ما به همراه نمایندگان تشکل های صنفی حوزه موسیقی در جلسات ستاد کرونا، مسئله اجراهای موسیقی و شباهت و تفاوت آنها با اجراهای نمایشی و سینمایی تشریح شده و استدلال های عزیزان هم در ستاد کرونا شنیده شده است. این در شرایطی است که معاون هنری و بنده هم مستقیماً با مسئولان ارشد وزارت بهداشت گفتگوهایی داشته ایم.
اله یاری اظهار داشت: در این شرایط استدلال ما این بوده و هست که در حوزه موسیقی با دو پدیده مواجه هستیم. اول اجراهای حوزه ردیف دستگاهی، نواحی و کلاسیک که همواره این اجراها در سالن های کوچک و در مقیاس با سالن های تئاتر و سینما برگزار می گردد و اگر آنجا برای صد نفر و با سی تا پنجاه درصد ظرفیت سالن، امکان حضور مخاطب برای تماشای تئاتر و سینما فراهم است، در اینجا هم باید این امکان فراهم باشد. خاصه آنکه مخاطب موسیقی ردیف دستگاهی، کلاسیک و نواحی، مخاطب خاص است و نگاه تفننی به این موسیقی و حضور در سالن ندارد. در این چارچوب با گفتگوهایی که صورت گرفته و برنامه ریزی در معاونت امور هنری، امیدوار هستم پس از آخر ماه محرم و صفر و به شرط عدم تداوم شرایط پیک کرونایی که فقط مشاغل گروه یک اجازه فعالیت دارند، بتوانیم این گروه از اجراها را با رعایت دستورالعمل ها و سقف پذیرشی که برای سالن ها از جانب دفتر موسیقی تعیین می شود از سر بگیریم. توسعه واکسیناسیون عمومی هم که شتاب گرفته به تحقق این امر کمک می نماید.

مدیرکل دفتر موسیقی وزارت ارشاد درباره برگزاری کنسرتهای موسیقی در سالن های بزرگ هم خاطرنشان کرد: در مورد اجراهای بزرگ در سالن های بزرگ، با تردیدهای ستاد ملی کرونا مواجه هستیم که به نظر می آید دغدغه درستی است. کما این که دوستان عنوان می کنند تا زمان به حداکثر رسیدن واکسیناسیون، امکان حضور مخاطبان به طور گسترده در مجامع بزرگ نیست. از طرفی تهیه کنندگان این نوع از اجراهای بزرگ هم به علت پیشبینی حضور ناکافی مردم در سالن های بزرگ در شرایط فعلی کرونایی، ریسک برگزاری آنها را چندان منطقی نمی شمارند. حتی در چند مورد به صورت محدود و آزمایشی مجوزهایی برای اجراهایی در فضای باز از جانب برخی ادارات ارشاد شهرستان صادر شد که آن هم برگزار نشد.
اله یاری تصریح کرد: در اجراهای بزرگ عامل های اقتصادی و انگیزشی مردم هم مهم می باشد و باید امیدوار باشیم با تکمیل واکسیناسیون و هم اعتماد بخشی به مردم برای تأمین سلامتی شان، باردیگر گردهم آیی های تجمیعی مذهبی، ورزشی و فرهنگی هنری رونق سابق خویش را بازیابد.


منبع:

1400/05/03
23:18:43
5.0 / 5
770
تگهای مطلب: دستگاه , سینما , فرهنگ , كنسرت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۵
karamond.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كاراموند محفوظ است

كاراموند



برند کاراموند لاکچری