چی لازم دارم:
پودر ژلاتین: 2 قاشق سوپ خوری
آب سرد: 2 قاشق سوپ خوری
سفیده تخم مرغ: 2 عدد
شكر: 75 گرم
خامه قنادی: 150 گرم
پوره توت فرنگی: 200 گرم
مواد مورد نیاز نان:
آرد: 75 گرم
تخم مرغ: 3 عدد
شكر: 75 گرم
چه جوری درست میشه:
1. پودر ژلاتین را روی آب سرد بریزید و روی حرارت غیر مستقیم بخار آب جوش قرار دهید تا ژلاتین حل شود.
2. سفیده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شده و فرم بگیرد، سپس شكر را به آن بیفزایید و مجدد هم بزنید.
3. خامه قنادی را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. بعد آن را به مخلوط سفیده تخم مرغ و شكر بیفزایید. سپس پوره توت فرنگی و ژلاتین خنك شده را به آن افزوده و به كمك لیسك آن را مخلوط كنید.
4. برای تهیه نان موس؛ تخم مرغ و شكر را با همزن بزنید تا كاملا تغییر رنگ دهد و سفت شود. سپس آرد را به آن افزوده و مخلوط كنید. كف یك قالب 25 در 35 سانتی متری را با كاغذ روغنی بپوشانید و با مقداری روغن مایع چرب كنید. سپس مایه تان را درون آن بریزید.
بعد آن را در طبقه وسط قرار دهید تا روی آن طلایی رنگ شود. بعد نان پخته شده را با كاتر گرد به قطر 7.5 سانتی متر برش بزنید.
5. یك عدد نان را روی یك سطح صاف قرار دهید. سپس با یك زرورق به پهنای 8 سانتی متر دور كیك را ببندید و از مایه موس روی نان بریزید. بعد یك عدد نان دیگر روی آن قرار دهید. (بقیه دسر را به همین ترتیب آماده كنید.) سپس آن را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. بعد با پودر قند، خامه فرم گرفته و شكلات تزیین و سرو كنید.