رئیس سازمان چای اعلام كرد

خرید بیشتر از 86 هزار تن برگ سبز چای

خرید بیشتر از 86 هزار تن برگ سبز چای به گزارش کاراموند، رئیس سازمان چای کشور از خرید ۸۶ هزار و ۱۹۲ تن برگ سبز چای تابحال از چایکاران استانهای گیلان و مازندران اطلاع داد.


به گزارش کاراموند به نقل از ایسنا، حبیب جهانساز اظهار داشت: ۵۴ درصد از برگ سبز چای خریداری شده درجه یک و ۴۶ درصد درجه دو است.
وی ارزش ریالی برگ سبز چای خریداری شده را ۱۴۳۲ میلیارد تومان عنوان و اظهار نمود: از این میزان مبلغ، نزدیک به ۵۰ درصد معادل ۷۰۳ میلیارد تومان به حساب چایکاران واریز شده و پرداخت ها ادامه می یابد.
جهانساز افزود: تابحال دولت ۵۷ درصد سهم خود و کارخانه های فرآوری چای ۴۶ درصد سهم شان را بابت خرید برگ سبز چای پرداخت کرده اند. میزان تولید چای خشک هم تابحال به ۱۹ هزار و ۳۹۳ تن رسیده است.
رئیس سازمان چای کشور در همین حال پیشبینی کرد؛ امسال با عنایت به بارندگی های صورت گرفته نزدیک به ۱۴۰ هزار تن برگ سبز چای از باغات استانهای گیلان و مازندران برداشت شود.
وی با بیان اینکه چین دوم به پایان رسیده است، اظهار داشت: سال جاری به علت سرمای اول فصل در اردیبهشت ماه، برداشت برگ سبز چای از باغات با کمی تاخیر انجام شد و پیشبینی می نماییم در چین های بعدی این تاخیر در برداشت، جبران شود.
جهانساز اضافه کرد: چپن سوم حدود ۱۰ تا ۱۵ روز دیگر در استانهای گیلان و مازندران شروع می شود و یک چین هم در پاییز خواهیم داشت.
وی در رابطه با تأثیر گرمای سال جاری بر کمیت و کیفیت برگ سبز چای اظهار داشت: پایداری گرما به چین دوم کمی صدمه رسانده است، چونکه گرمای بیش از اندازه باعث کندی یا توقف رشد گیاه می شود.

احیای ۱۷۰۰ هکتار از باغات چای
براساس اعلام وزارت جهاد کشاورزی، جهانساز در رابطه با توسعه باغات چای هم خاطرنشان کرد: ظرف دو سال گذشته با اقدامات اصلاحی و حمایت های صورت گرفته نزدیک به ۱۷۰۰ هکتار از باغات چای احیا و به چرخه تولید بازگشته است.
وی با اشاره به اینکه ۶۲ میلیارد تومان تسهیلات مستقیم از صندوق تخصصی چای به کشاورزان پارسال با سود ۴ درصد پرداخت شد، اظهار داشت: این تسهیلات هم در چارچوب سرمایه در گردش و هم در چارچوب سرمایه ای برای بیمه باغات، بیمه عمر چایکاران و تأمین نهاده ها پرداخت گردید.
رئیس سازمان چای کشور افزود: پارسال از محل تسهیلات بانکی هم نزدیک به ۳۸ میلیارد تومان به چایکاران و کارخانه های فرآوری پرداخت گردید و چایکاران این تسهیلات را با سود ۴ درصد و کارخانه های فرآوری چای با سود ۱۵ درصد از بانکهای کشاورزی، مهر و توسعه تعاون دریافت نمودند.



منبع:

1403/05/10
10:49:42
5.0 / 5
324
تگهای مطلب: تخصص , كیفیت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۱
karamond.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كاراموند محفوظ است

كاراموند



برند کاراموند لاکچری