سینمای ۱۴۰۱ از نگاه سینماگران-۱؛
مسؤلان فرهنگی با سینماگران همراه شوند
سیدضیاء هاشمی تهیه کننده سینما ابراز امیدواری کرد امسال مسؤلان فرهنگی در دولت و مجلس همراهی بیشتری با سینماگران داشته باشند.
سیدضیاء هاشمی رئیس جامعه صنفی تهیه کنندگان در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن اشاره به شروع سال نو و آرزو برای داشتن سالی پرنشاط برای سینمای ایران اظهار داشت: در آستانه بهار، برای مردم کشورم از درگاه خداوند منان سلامتی و دفع بیماری کرونا از جان و تن آحاد مردم را آرزو دارم. امیدوارم دولتمردان به هوش و ذکاوت مسلح شوند تا بتوانند بیماری اقتصادی کشور را علاج کنند و معیشت مردم رونق پیدا کند که نتیجه آن اختصاص دادن بودجه ای از زندگی به تفریح و رفتن به سینما خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه مردم وقتی انگیزه رفتن به سینما داشته باشند، سینما و در ادامه آن شغل سینماگران رونق پیدا می کند، بیان نمود: در دو سال گذشته ۹۹ و ۱۴۰۰ به لحاظ اقتصادی سینما چندان موفق نبود، امیدوارم در سال پیش رو رونق به سینماها بازگردد. مردم نیازمند شادی و تفریح هستند، فضای افسردگی و عصبانیت ایران پساکرونا باید به همت سینماگران و در درجه اول دولتمردان از بین برود. مردمی که با سختی روزگار سپری کردند و کارشان را بعضاً از دست دادند و برخی که حاشیه نشین شدند شایسته شادی هستند.
این تهیه کننده سینما توضیح داد: اهالی هنر هم به مانند مردم شرایط سختی را تجربه کردند. تعدادی بیکار شدند و برخی پلت فرم ها، بازیگران (به ویژه)، کارگردانان و تهیه کنندگان با زیاده خواهی و بی درایتی، سبب افزایش دستمزدها شدند. همینطور با بی توجهی به کیفیت آثار، به سینما و هنر صدمه زدند و هزینه مخاطب را بالا بردند که سبب شد برخی از بینندگان نمایش خانگی را از دست بدهیم که اگر وضعیت اقتصاد و معیشت مردم بهتر شود، در این بخش پلت فرم ها هم شاهد گشایش خواهیم بود.
وی بیان نمود: اما همه اینها منوط به این مهم می باشد که مدیران فرهنگی به تاسی از مقام رهبری برای مردم شادی خلق کنند نه مدل رسانه ملی که پارسال با پخش فیلمهای سینمایی مأیوس کننده و تلخ، شادی ایام نوروز را به کام مردم تلخ کرد.
رییس جامعه صنفی تهیه کنندگان ضمن اشاره به این که آرزوهای ما دست نیافتنی نیست اظهار داشت: می خواهیم مسؤلان فرهنگی با سینماگران همراه شوند، مجلس دست آشتی به مردم دهد، مجلس باید به کمک بخش آموزش و فرهنگ بیاید نه این که با فرهنگ روبرو شود. بعضی از نمایندگان، سینماگران را ضد نظام و انقلاب می پندارند. گروه هایی با خاستگاه های مختلفی همچون مجلس، دولتمردان و نهادهای مختلف به سینما و سینماگر فشار می آورند و از نمایش فیلمهای مفرح مخاطب پسند در سینماهایشان عبا دارند و ریا می کنند که از این دست افراد زیاد هستند.
وی توضیح داد: از خداوند متعال می خواهم به تصمیم گیرندگان سعه صدر عنایت کند تا بهترین ها را برای مردم نجیب ایران فراهم آورند. امیدوارم در سال جدید آستانه تحمل انتقاد مسئولین بالاتر برود. سینما رسانه ای فراگیر است که می تواند مفاهیم را به درستی منتقل کند که متاسفانه نه با سینما و نه با رسانه مکتوب و مجازی برخورد مناسبی نمی گردد.
هاشمی در انتها اظهار داشت: از خداوند می خواهم به قوه قضاییه و نیروی انتظامی که با مردم به صورت مستقیم سر و کار دارند وسعت قلب عنایت کند تا سینماگر بتواند به درستی معضلات را به نمایش بگذارد و فساد را در پلیس یا قوه قضاییه به تصویر بکشد تا هشداری باشد و وضعیت جامعه بهبود پیدا کند. سینما می تواند آیینه تمام نمای جامعه باشد، سنگ برنداریم آیینه را بشکنیم، با سعه صدر به آیینگی آن جلا دهیم تا دست به دست هم مشکلات را مرتفع نماییم.
منبع: كاراموند
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب