شاید زمانی که میخواهید برای ساعت دیواری خود باتری قلمی تهیه کنید چندان توجهی به برند باتری خریداری شده نکنید اما اگر بخواهید برای مصارف صنعتی و یا وسایل پر مصرف، باتری خریداری کنید حتما به دنبال برندهای معتبر میگردید.
بهترین برند باتری در ایران کدام است؟ معرفی ۳ برند
در ایران در میان برندهای تولیدکننده باتری سه برند نام اشنا و معتبر وجود دارد که در ادامه این مقاله به توضیح هر کدام میپردازیم و میگوییم که چرا این سه برند از جمله بهترین برندهای باتری در ایران محسوب میشوند.
باتری کملیون
برند کملیون که یک برند المانی است کار خود را با تولید باتری در سال 1995 اغاز کرد و اولین محصولات خود را در سال 1997 به بازار جهانی عرضه کرد.
با این حال محصولات این شرکت تا سال 2005 وارد ایران نشده بودند و در این سال اولین شعبه رسمی شرکت کملیون در ایران تاسیس شد.
این شرکت که محصولات خود را اغلب در کارخانجات چین به تولید میرساند (مانند هر شرکت معتبر دیگری) در زمینه تولید محصولات متنوعی در دسته های لامپ، روشنایی و الکترونیک فعالیت میکند.
کارگران چینی موظف هستند استانداردهای تولیدی این شرکت را در سطح شعبات اصلی موجود در المان نگه دارند در غیر این صورت این کارخانه ها تعطیل خواهند شد.
از آنجایی که چین به ایران نزدیک تر از المان است محصولات باتری کملیون که در کارخانجات چین به تولید میرسند وارد بازار ایران میشوند. باتری های تولیدی این شرکت در ابعاد و انواع مختلف نیم قلمی، قلمی، سکه ای و... است.
باتری دوراسل
یکی از معروف ترین برندهای باتری قطعا باتری دوراسل است. نخستین بار خط تولید باتری نیم قلمی برای فلاش دوربین ها توسط کمپانی مالوری در سال 1934 در این کارخانه تاسیس شد و نام این خط تولیدی را دوراسل نهادند.
این خط تولید پس از آن در سال 1978 توسط کرفت فوردز و اینداستریز خریداری شد و در سال 1989 نیز پس از مزایده عمومی توسط شرکت ژیلت خریداری شد.
اکنون نیز این خط تولیدی در شرکت ژیلت است با این تفاوت که این شرکت عظیم توسط مجموعه پروکتر اند گمبل با نام ژیلت اداره میشود.
با اینکه این شرکت کار خود را با تولید باتری های نیم قلمی برای فلاش دوربین ها اغاز کرد اما امروزه شاهد هستیم که باتری های این شرکت در سایزها و مدل های مختلفی به تولید و فروش میرسند.
باتری پاناسونیک
یکی از قدیمی ترین شرکت ها در زمینه تولید وسایل الکترونیکی شرکت پاناسونیک است که در سال 2008 نام رسمی خود را به پاناسونیک تغییر داد و تا به امروز تمام زیرمجموعه های این شرکت تحت این نام متحد هستند مانند باتری پاناسونیک.
این شرکت که توسط ماتسوشیتا در ژاپن تاسیس و راه اندازی شد تا سال 1961 زیر نظر او به فعالیت خود ادامه میداد تا اینکه در این سال ماتسوشیتا مدیریت این شرکت را به داماد خود سپرد و خود در مقام مشاور در کنار این شرکت باقی ماند.
پس از فوت ماتسوشیتا در سال 1989 تا به امروز مدیریت این مجموعه عظیم در دستان داماد او یعنی کازوشیرو تسوگا قرار دارد و از خانواده ماتسوشیتا تنها یک نفر در مقام معاون اول در این شرکت فعالیت میکند.
این شرکت که کار خود را تنها با سه نفر یعنی ماتسوشیتا و اعضای خانواده اش در تولید سرپیچ های طراحی شده توسط او شروع کرد کم کم پا به عرصه وسایل الکترونیکی دیگر نهاد.
در روزهای نخست این شرکت نتوانست محصولات خود را به فروش برساند و حتی مجبور شدند دارایی های خود را در این راه بفروشند.
اما کم کم نام این شرکت با تولید وسایل دیگر بزرگ و بزرگ تر شد و شرکت های بیشتری به آن ها سفارش تولید محصولات الکترونیکی میدادند.
این شرکت علاوه بر تولید باتری های امروزی که در بازار شاهد آن ها هستید با شرکت تسلا موتورز نیز قرارداد همکاری در زمینه تولید باتری خودروهای این شرکت امضا کرده است.
یکی دیگر از پروژه های بزرگ این شرکت قراردادی است که در راستای تبدیل دنور امریکا به پیشرفته ترین شهر فناوری جهان بسته اند.
زیرمجموعه های پاناسونیک
لوازم خانگی
سیستمهای هوشمندسازی خودرو
تجهیزات وسایل تفریحی حین پرواز
فناوریهای ارتباطی
تجهیزات الکترونیکی
سیستمهای تهویهی هوا
شرکت بزرگ سانیو
این شرکت به دلیل طراحی های خلاقانه ماتسوشیتا همواره یکی از شرکت های تولیدی بود که جلوتر از زمانه خود حرکت میکرد و محصولات مدرنی را به بازار عرضه میکرد.