در نشست خبری سریال مطرح شد؛
آتش سرد سند مظلومیت تلویزیون است
کاراموند: مدیر گروه فیلم و سریال شبکه دو سیما با انتقاد شدید از گروهی که در جاهای دیگر دستمزد میلیاردی می گیرند و صداوسیما را به نداشتن مخاطب متهم می کنند، گفت آتش سرد سند مظلومیت تلویزیون است.
به گزارش کاراموند به نقل از مهر، نشست سریال «آتش سرد» به کارگردانی رضا ابوفاضلی که بتازگی پخش آن در شبکه دو به انتها رسید امروز سه شنبه ۲۴ آبان در صداوسیما اجرا شد.
بهرنگ ملک محمدی مدیر گروه فیلم و سریال شبکه دو در سخنانی باتوجه به سختی تولید در وضعیت کرونا عنوان کرد: امیدوار هستم این تجربه ای شود که قدر نیروهای خودرا بدانیم که چه کسانی در این چند سال با ما کار کردند و عافیت طلب نبودند.
وی درباره ی قصه هم اظهار داشت: «آتش سرد» یک ملودرام خانوادگی است. بحث حق یتیم هم از ابتدا برای ما اهمیت زیادی داشت.
علی مهام تهیه کننده سریال در این جلسه درباره ی ساخت مجموعه عنوان کرد: هر تهیه کننده ای ژانری را دنبال می کند و برای من جنبه اخلاقی در آثارم اهمیت دارد. من با کارگردان صحبتی داشتم. ۱۳ ماه تمام روی این طرح کار شد و رفت و برگشت داشت. بحث این سریال دفاع از حق و عدالت است و این برای ما مهم بود.
وی افزود: قرارداد ما سال ۹۹ بود اما تولید به سال ۱۴۰۰ افتاد و بیست تیر ماه آغاز شد که کرونا هم دامن گیر شده بود. البته بسیاری از پروتکل ها را رعایت کردیم اما به مرور زمان همه مبتلا شدیم سرعت کار هم بدین سان کم شد اما تعطیل نشد.
مهام تصریح کرد: در این سریال ۱۲۳ لوکیشن داشتیم که جز یک مورد خانه یکی از شخصیت ها، هیچیک از لوکیشن ها را در دیگر آثار نمی بینید. ۷۸ بازیگر اصلی و فرعی داشتیم و با بازیگرانی کار کردیم که بی حاشیه هستند، ما در اینجا رفاقتی نداشتیم، بصورت حرفه ای قرارداد بستیم و در طول کار رفاقت ها شکل گرفت.
رضا ابوفاضلی کارگردان سریال نیز در سخنانی عنوان کرد: در شرایطی که شاید روزی حلال کم اهمیت شده است من فکر کردم درون مایه را رزق حلال بگذاریم. قصه های ازدواج، کار جوانان، اختلاس و… را هم با قصه اصلی پیش بردیم.
جعفر دهقان: در هر سریالی بازی نمی کنم
جعفر دهقان درباره ی حضورش در این سریال عنوان کرد: من از بازیگرانی نیستم که در هر کاری باشم و برایم مضمون کار اهمیت دارم زمانی که جنگ بود در کارهای دفاع مقدسی بودم پس از آن در سینمای دینی در «اصحاب کهف»، «مریم مقدس» و… حضور داشتم. الان هم کارهایی را که به نظرم ارزشی می آید و مسایل اجتماعی هم در آن وجود دارد را انتخاب می کنم.
وی افزود: امیدوار هستم از این دست کارها بیشتر ساخته شود امروز هم مخاطبان تماس گرفتند همه راضی بودند نقدهایی هم داشتند اما رضایت داشتند. به نظرم بازیگر باید نقش و قصه را باور کند و بدین سان مخاطب هم می تواند او را باور کند.
شیوا خسرومهر دیگر بازیگر سریال هم در سخنانی بیان کرد: زمانی که شروع کردیم شرایط خیلی سختی داشتیم اول گرما و دوم کرونا بود اما با تمام این اوضاع کار را تعطیل نکردیم.
مهسا کرامتی نیز در سخنانی عنوان کرد: جذابیت این سریال برای من بازی در نقش زنی جسور بود.
در ادامه ملک محمدی درباره ی ساخت فصل دوم سریال توضیح داد: باید دید در فصل اول چه قوت و ضعف هایی داشتیم. فرمول ادامه سازی سریال ها فرمول جذابی است و یک سرمایه است اما سریال های که در ادامه یکدیگر ایجاد می شود نیاز به بررسی دارد.
شما مهم نیستید، تماس یک مخاطب روستایی مهم است
وی در ادامه اشاره کرد: نکته ای که باید روی آن اصرار کرد این است که «آتش سرد» سند مظلومیت تلویزیون در دوره کروناست. این سریال و صد سریال دیگر به اندازه یک تار مو اهمیت ندارد اما باید دید چه آدم هایی زحمت کشیدند در دوره کرونا آمدند و کار کردند. همین طور باید دید در جاهای دیگر که با دستمزدهای ده برابری با روزی یک دقیقه کار می کنند و بعد می گویند تلویزیون مخاطب ندارد.
وی افزود: خطاب به اینها باید گفت شما مهم نیستید مهم مخاطبی است که از یک روستا تماس می گیرد و درباره ی این سریال حرف می زند. من خودم به همه دوستان می گویم حتما همیشه نشست های ۱۶۲ بروند.
ملک محمدی اشاره کرد: این ها باید دستمزد پنج میلیاردی بگیرند و اجازه ندارند درباره ی تلویزیون صحبت کنند. تلویزیونی که اصلاً در دوره کرونا خاموش نشد. بیایند بگویند چقدر هزینه کرده اند و چقدر مخاطب داشته اند و ما هم بگوییم. البته من می دانم این بحث ها را به خاطر ژست می گویند. تاریخ مشخص می کند که چه کسانی در دوره کرونا رفتند و در صف مقدم کار کردند. چه کسانی به بهانه های مختلف کار را تعطیل کردند.
مهام در ادامه درباره ی تماسهای مردمی اظهار داشت: مردم هم درباره ی کیفیت کار تماس می گرفتند و هم درباره ی فصل دوم می پرسیدند که برایم جالب بود و این که می گفتند با خیال آسوده همه خانواده می توانستند در کنار هم سریال را ببینند.
ابوفاضلی نیز درباره ی تماس ها و نقدها عنوان کرد: خیلی خوشحال شدم که مردم کار را دوست داشتند. ما هم کوشیدیم کیان خانواده را حفظ نماییم و هرچند اعضای خانواده اختلاف فرهنگی دارند اما هیچگاه نمی بینیم حرمت خانواده بشکند.
مهسا کرامتی در آخر نشست عنوان کرد: شغل ما پول عجیب و غریبی ندارد، امکانات خاصی هم ندارد و سختی هایش خیلی بیشتر است و فقط برای ما همین ارتباط با مخاطب است که انرژی می دهد، من خودم شخصاً نیازمند توجه مخاطب هستم.
در پایان این جلسه با حضور حسین قرایی مدیرکل روابط عمومی صداوسیما از عوامل این سریال تجلیل شد.
منبع: كاراموند
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب