قول معاون میراث فرهنگی برای میدان امام همدان

قول معاون میراث فرهنگی برای میدان امام همدان كاراموند: «اگر آثاری در میدان امام (ره) همدان كشف شود، معاونت میراث فرهنگی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به دیده شدن این محوطه بعنوان یك سایت موزه كمك می نماید. »


به گزارش كاراموند به نقل از ایسنا، كشف تابوت سفالی در وسط میدان امام (ره) همدان حدود ۱۵ روز است پروژه پیاده راه سازی رینگ تاریخی همدان را در راس متوقف كرده و فصل دوم كاوش در این محوطه از چند روز پیش شروع شده است، تا برخلاف اظهارنظرهای روزهای آخر فصل نخست كاوش اضطراری در این محوطه، امیدها برای تولید سایت موزه در این محوطه بیشتر شود، حتی ۲۱ هنرمند و فعال مدنی در نامه ای سرگشاده، درخواست حفاظت از محوطه باستانی میدان امام (ره) را كردند.
با مطرح شدن این دل نگرانی درباره سرنوشت این محوطه تاریخی كه امكان بستن سایت و حتی بتن ریختن روی آن وجود داشت، علی مالمیر، مدیر اداره كل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان به ایسنا اعلام كرد: «بار دیگر از سرگیری كاوش ها در ترانشه های دیگر این میدان شروع شده است، تا با قطعیت بیشتری نظر نهایی بیان شود. »
حتی استاندار همدان هم قول اختصاص اعتبار ۵۰۰ میلیون تومانی برای این میدان تاریخی داشته است.
محمدحسن طالبیان، معاون میراث سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در گفت وگو با ایسنا با تاكید بر ضرورت ادامه كاوش ها در این محوطه تاریخی و تاكید به مدیران شهری همدان در این زمینه می گوید: كشف هر نوع اثر تاریخی در میدان امام (ره) همدان یك ظرفیت جدید می دهد كه طراحی یك میدان با طرح پیاده راه سازی با این ظرفیت اهمیت بیشتری پیدا می كند.
او با بیان این كه اگر اثار شاخصی در آن محوطه به دست آید معاونت میراث فرهنگی كمك می نماید تا این محوطه بعنوان یك سایت موزه دیده شود، و بطور قطع مردم از آن استقبال می كنند.
وی با اشاره به پروژه پیاده راه سازی در میدان امام (ره) همدان می گوید: به جای این كه بخواهند وسط میدان حوض و فواره بزنند، همه تلاش خویش را می كنیم تا بدون هیچ دخالتی در فضای آن رخ ندهد و كار پژوهش به طور كامل انجام و در صورت نیاز سایت موزه احداث شود.
از سوی دیگر سید محمد بهشتی، رییس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری هم در این زمینه به ایسنا تاكید كرده بود: دنبال فرصت هستم تا در ملاقاتی با اقای ایزدی معاون شهرسازی وزارت راه و شهرسازی توضیح دهم كه متوجه باشند در این محوطه گنج به دست آمده است.
وی ادامی می دهد: باید بدانند وقتی در مركز شهر به آثاری برخورد می كنیم یك ارزش است كه می توان آن را پوشش داد. در میدان امام همدان آثاری فوق العاده به دست آمده است، كه باید به جای ساخت حوض یا نصب مجسمه ای بی ارزش تر از اثار موجود در این محوطه، این ارزش را ارج بدانند، چون حكایتی پرارزش از سابقه و گذشته شهر همدان دارد.



1396/09/15
11:39:26
5.0 / 5
4897
تگهای مطلب: صنایع دستی , فرهنگ , گردشگری , مد
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۵
karamond.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كاراموند محفوظ است

كاراموند



برند کاراموند لاکچری